Muntstraat

Rijksmonument; van school naar luxe kantoorpand
Rijksmonument uit de eerste helft 19e eeuw. Voormalige school in Wijk bij Duurstede. Opnieuw ingedeeld en verbouwd voor een particulier opdrachtgever. Functie gewijzigd naar luxe kantoorpand.

Woonwijk de Engk

Beheer van woonwijk de Engk
Beheer van diverse jaren 60 huurwoningen voor statushouders in opdracht van de gemeente Wijk bij Duurstede. Van inspecties tot opleveringen, huurcontracten, onderhoud.

Langs de wal

Van voormalig kledingwasserij naar luxe woningen
Voormalig kledingwasserij in Wijk bij Duurstede, aangekocht in eigen beheer. Realisatie van 6 koopwoningen met parkeerplaats en ruime binnentuin. Nieuwbouwproject, in samenwerking met een architect, in de stijl van de oorspronkelijke woning met behoud van de bestaande voorgevel.

Kloosterleuterstraat

Van voormalig schildersbedrijf naar winkel- en woonruimte
Voormalig schildersbedrijf in Wijk bij Duurstede, aangekocht gedeeltelijk in eigen beheer. Geheel met architect gerestaureerd met gebruik van oude bouwmaterialen, zoals oude Utrechts plat stenen aan de zijgevel, raampartijen nagemaakt van de authentieke ramen, oud glas, originele luiken en Oudhollandse dakpannen. In gebruik door 3 winkels op de begane grond met op de bovenverdieping ruime moderne stadsappartementen.

Oudegracht

Grachtenpand Oude Gracht, Utrecht
Pand met voormalig logementsvergunning in Utrecht. Aangekocht in eigen beheer. In nauw overleg met brandweer en veiligheidsdiensten is het pand verbouwd en geschikt gemaakt voor bewoning door studenten.