Beleggen in vastgoed

Multivast kan voor u uw pand of vastgoedportefeuille analyseren. Per pand krijgt u een gedetailleerd overzicht van een aantal belangrijke kenmerken zoals:

  • de waarde
  • de conditie van het pand
  • de flexibiliteit van het pand
  • de verkoopbaarheid en de verhuurbaarheid
  • de (her)ontwikkelingspotentie
  • de duurzaamheid en de energiezuinigheid.

Op basis van de analyse krijgt u een deskundig advies op basis waarvan u onderbouwde keuzes kunt maken.

Het hele traject

Advies bij aankoop

Overweegt u om een pand of kavel aan te kopen als belegging, dan is Niels Scholman u graag van dienst. In het hele traject van het zoeken naar een geschikt object tot begeleiding bij aankoop is hij een ervaren gesprekspartner.

Begeleiding bij bouw

Daarna heeft u waarschijnlijk een plan voor nieuwbouw, verbouw of renovatie, om uw pand zo geschikt mogelijk te maken voor uw doelstelling. Goed afgestemd op uw wensen en budget worden uw plannen uitgewerkt in een (ver)bouwplan, waarmee uw pand weer decennia lang goed gebruikt kan worden. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste stand van de techniek en duurzaamheid. 
Gaat u een monumentaal pand restauraren, dan heeft Niels Scholman de kennis en ervaring om uw restauratieplannen vorm te geven en te begeleiden. Bijzondere panden vragen bijzondere aandacht. Bij een restauratie dient rekening gehouden te worden met het bijzondere karakter van het pand en zorgvuldig te worden omgegaan met de aanpassing van het monument naar het gebruik in deze tijd. Met respect voor het pand. En met aandacht voor duurzaamheid.

Uitbesteden van beheer en onderhoud

Tot slot kunt u door Multivast uw pand(en) laten beheren en onderhouden.

Waarom u kiest voor Multivast

Niels Scholman heeft meer dan 20 jaar ervaring in het aankopen, (ver)bouwen en exploiteren van panden. Voor zijn eigen portefeuille en ook voor derden. Tevens heeft hij met Multivast de mogelijkheid om u een totaaldienst aan te bieden. Multivast is uw betrouwbare gesprekspartner met kennis van zaken.

Tarief Multivast Beleggen

Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos.
Het uurtarief voor advies en/of aankoopbegeleiding is € 75.