Waarom u vastgoedbeheer uitbesteedt

Beheren van vastgoed is een tijdrovende bezigheid, waarvoor een goed administratief systeem nodig is.
Door vastgoedbeheer uit te besteden, kunt u veel voordeel behalen. 

 • Tijdsbesparing:
  Door te kiezen voor een centraal aanspreekpunt voor alle beheerzaken bespaart u veel tijd, terwijl uw inkomsten binnen blijven komen.
 • Kostenverlaging: 
  De kennis van de vastgoedbeheerder, in combinatie met systematisch werken, levert u efficiencyverbetering, wat leidt tot kostenverlaging. 
 • Vereenvoudiging van uw administratie:
  U hoeft zelf geen software te beheren en te onderhouden.

Waarom u kiest voor Multivast

Multivast in de persoon van Niels Scholman heeft een breed netwerk in de wereld van bouw. Hij heeft jarenlange ervaring met een breed scala aan onderwerpen zoals huisvestingskwaliteit, gebruikerstevredenheid, onderhoud, financiële aspecten, innovatiemogelijkheden en juridische aspecten. 

 • Professioneel:
  Een aanspreekpunt met gedegen kennis van vastgoedbeheer en een breed netwerk van betrouwbare contacten om u van dienst te zijn met alle aspecten van beheer en onderhoud.
 • Onafhankelijk: 
  Een flexibele organisatie, die samenwerkt met uw contacten of u voorziet van de diensten van deskundige partners.
 • Op maat:
  U kiest zelf of u volledig of gedeeltelijk wilt uitbesteden.
 • 24/7 dienstverlening:
  Door adequaat reageren op klantwensen, die eenvoudig via telefoon of internet kunnen worden aangemeld, ontstaat een aangenamere beleving van de huisvesting met als gevolg minder klachten en langere verhuur.

Beheerdiensten

Bij Multivast beslist u zelf wat u uit handen geeft. Heeft u alleen behoefte aan administratief en financieel beheer en wilt u zelf voor onderhoud zorgen? Dat kan! U kunt ook het totale beheer van uw panden uit handen geven,  binnen de richtlijnen die u bepaalt.

Administratief beheer

Bij het verhuren van uw vastgoed horen veel administratieve zaken. Daarnaast dient u op de hoogte te zijn van allerlei wetten en regels. Multivast werkt met een betrouwbaar administratief systeem en beschikt over alle benodigde documenten om de basis van uw beheer probleemloos te laten verlopen.

Financieel beheer

Er zijn allerlei financiële zaken die u moet regelen bij de verhuur van uw panden. Hoe zorgt u voor een inning van de huur? En hoe zit het met de waarborg en eventuele bankgaranties? Multivast regelt uw totale financiële beheer. Altijd in afstemming met u en zoals u het wilt.

Technisch beheer

Reparatievragen van huurders en de afhandeling vraagt een goed inschattingsvermogen van de urgentie. En als reparatie nodig is, dan wilt u dat uw huurders snel geholpen worden. Daarnaast is voorkomen beter dan genezen: met een goede onderhoudsplanning voorkomt u problemen.

Strategisch beheer voor particuliere en zakelijke beleggers

Multivast kan u voorzien van een analyse van uw panden. Per pand krijgt u een gedetailleerd overzicht van belangrijke kenmerken zoals waarde, flexibiliteit, conditie, verkoopbaarheid en verhuurbaarheid. Op basis van de analyse krijgt u advies over uw portefeuille en over de keuzes die u kunt maken.

Sociaal beheer voor gemeenten

Gemeenten kunnen een beroep doen op Multivast voor ondersteuning bij sociaal beheer. Bijvoorbeeld met het verzorgen van voorlichting en het verstrekken van informatie aan huurders (zoals huurtoeslag). Of het doorverwijzen van huurders naar reguliere instellingen.

Tarief Multivast Beheer

Het tarief voor beheer varieert van 3 tot 10% van de maandelijks huurprijs per woning. 
Het exacte tarief is afhankelijk van:

 • De staat van onderhoud bij aanvang van de samenwerking.
 • De grootte van het pand.
 • Opleveringsniveau (gemeubileerd, gestoffeerd of kaal).
 • De locatie van het pand.
 • Uw keuze uit de verschillende beheerdiensten.