Multivast

Al meer dan 20 jaar begeeft ondernemer Niels Scholman zich in de branche van bouw, beheer en onroerend goed. Nieuwbouw, verbouw, renovatie, beheer en onderhoud van woningen en winkels. Interessante en prestigieuze bouwprojecten voor zowel professionele opdrachtgevers als particulieren. Het leverde Niels Scholman waardevolle kennis en ervaring in de bouw en een breed netwerk op.

Passie voor bouwen

Voor Niels Scholman zijn er veel aantrekkelijke aspecten aan bouwen: de esthetische aspecten, de materiaalkeuzemogelijkheden, de bouwtechnieken… Het renoveren of restaureren van oude karakteristieke panden is een uitdaging, maar ook kleine klussen en moderne gebouwen zijn interessant. In combinatie met het ontmoeten van en samenwerken met een diversiteit aan klanten op wisselende locaties, maakt het werken in deze branche heel dynamisch. Werk op maat voor de klant, dat is dan ook wat u kunt verwachten. Uitgevoerd met veel passie en vakkennis. 

Met oog voor detail

In 2002 werd het pand aan de Kloosterleuterstraat 27A in Wijk bij Duurstede aangekocht en met veel enthousiasme gebouwd tot wat het nu is: een prachtig pand met veel mooie details, wat in gebruik is door 3 winkels op de begane grond en op de bovenverdiepingen ruime moderne stadsappartementen herbergt. Het pand is geheel opnieuw opgebouwd en gedeeltelijk van functie gewijzigd. Er zijn veel technieken en mooie bouwmaterialen gebruikt, zoals oude Utrechts plat stenen die te zien zijn aan de zijgevel, de raampartijen nagemaakt van de authentieke ramen en voorzien van oud glas, de originele luiken en het dak van Oudhollandse dakpannen.

Beheer voor de gemeente Wijk bij Duurstede

Met het beheer van een woningportefeuille voor de gemeente Wijk bij Duurstede is Niels Scholman betrokken bij de gemeente waarin hij woont en gevestigd is met Multivast. Vakkundig en met empathie voor de bewoners verzorgt hij het administratief, financieel en technisch beheer.

Met Multivast concentreert Niels Scholman zich vooral op wat steeds meer klanten van hem vragen:

  • Het meedenken bij aankoop van panden.
  • Het bouwen of verbouwen.
  • Het beheren van panden.
  • En zorg dragen voor verhuur en onderhoud.

Particulieren en bedrijven kunnen bij Multivast terecht voor uiteenlopende projecten; groot en klein. 

QSAM gecertificeerd

QSAM staat voor Qualified Smart Asset Manager. Na het volgen van een intensieve opleiding mag deze titel worden gevoerd. Als QSAM-er voeren wij het vastgoedbeheer integraal, effectief, efficiënt en transparant uit. Wij kunnen bijvoorbeeld meedenken over: huisvestingskwaliteit en gebruikerstevredenheid, technisch beheer, financiële aspecten, innovatiemogelijkheden en juridische aspecten.

Niels Scholman is QSAM-gecertificeerd.